مدل چیدن دیس میوه

(مدل چیدن دیس میوه) [مدل چیدن دیس میوه]

تزیین میوه در ظرف روی میز *آموزش آشپزی* مدل لباس * دکوراسیون آداب و اصول پذیرایی از میهمان تزئین سالاد کاهو مطالب نوین سفره آرایی دانلود گروه کدبانوگری مطالب نوین آداب میهمانی رفتن و میهمانی دادن آی ایده‌هایی برای تزئین میز غذاخوری

(مدل چیدن دیس میوه)

»مدل چیدن دیس میوه…

++++براي ميوه هاي تابستاني ريز مثل توت يا توت فرنگي و … من معمولاً چند تا برگ درشت از تاك حياطمون مي چينم و بعد از شستن ته ظرف مسطحي مي چينيم و ميوه ها رو روي برگ ها مي ريزم . منظره جالب و قشنگي داره.
این روش از پذیرایی با میوه اولاً برای مهمان های سرزده که میوه کافی در خانه ندارید – مهمانی های کودکانه که باعث ریخت و پاش و اذیت شدن بچه ها نشود و نیز در مهمانی های خیلی شلوغ که امکان چیدمان میز و بشقاب و … نیست خیلی مناسب است.
++++برگهاي ريز مغز كاهو هويجهاي گل شده و حتي ورقه هاي ريز كلم را در دو تا دور ظرف ميوه ميشه استفاده كرد . با هويج رشته شده روبان درست كنيد واگه مهمونا زيادند ميوه ها را در بشقاب تزيين كنيد وبا اين رشته ها حداقل يكي از ميوه ها را مثل دور كادو  روبان بزنيد البته براي حفظ طراوت ميوه ها روي اونا رو با دستمال نمدار ميپوشونيم يا اينكه بسته بندي ميكنيم.
خوشه هاي بزرگ انگور را از قبل قيچي ميكنيم  و چند رنگ انگور و گيلاس را دوباره با سيم گلسازي خوشه ميكنيم  وبا برگ همون ميو ه ها تزيين ميكنيم.با برداشتن يكي از اين خوشه ها همزمان چند ميوه سرو شده است.
++++منهم برای میوه های ریز تابستونی مثل پرواز جون از برگ درخت مو استفاده میکنم و بعد یک حلقه توت فرنگی ( یک ردیفی )و حلقه بعد گوجه سبز و تکرار به صورت دایره ای. اگه میوه های دیگه ای هم داشتیم و دیس هم بزرگ بود میشه حلقه های بعدی رو زردآلو و ….. گذاشت.
گاهی هم برای تنوع میشه وسط همون دیس یک سیب درشت گذاشت و با خلال دندون چند تا از میوه ها را به صورت در هم یا هر جور دیگه ای که دوست داشتیم بچسبونیم ….. به طوری که خلال دندون معلوم نشه ……باید کاملا اونو در سیب فرو کنیم…
++++ميوه هايي را كه فريز ميكنيم با كمك ماكرو به اندازه اي كه از هم جدا بشند ولي آب نشوند از هم باز ميكنيم در ظرفي كه ترجيحا فلزي باشه يك لايه يخ به قطر يك سانت دزست ميكنيم ميوه ها را يك رديف ميچينيم و روي اونارو آب كاملا تگري ميريزيم تا فقط كمي روشون را بپوشونه و دوباره ميكذاريم تا يخ بزنه وقتي يخ تشكيل شد ظرفي مشابه ظرف قبلي را داخل اون  و روي لايه يخ قرار ميديم حالا بين دو ديواره را ميوه واب تگري ميريزيم و ميگذاريم باز يخ بزنند (اگه ديواره ظرف بلند بود اين كار در چند مرحله بايد انجام بشه چون اگه در يك مرحله باشه ميوه ها روي آب ميايند ) در پايان يك كاسه يخي داريم كه براي گذاشتنن همون ميوه هاي يخ زده ظرف قشنگي ميشه !
++++من هم با چیدن در هم میوه موافقم هم رنگی تر و هم زیباتر میشه. جدیداً هم یاد گرفتم که برای راحتی مهمونها میوه ها را خرد می کنم و در آخر از موز و کمپوت آنانس استفاده می کنم، هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی به صرفه.
البته به جای کمپوت آناناس از کمپوت آلوئه ورا هم استفاده کردم خیلی خوب بود با اینکه عطر و طعم خاصی داره ولی خیلی هم خاصیت داره. البته به ذائقه فرد هم بستگی داره چون خیلی ها طعم آلوئه ورا رو دوست ندارن.
++++برای چیدن میوه راه های زیادی وجود داره . مثلا برای تولد بچه ها هم برای زیبایی و برانگیختن اشتهای بچه ها و هم برای جلوگیری از استفاده از کارد و امنیت کودکان میتوان میوه ها را به صورت کوکتل سرو کرد .به این صورت که میوه ها پوست گرفته و در قطعات تقریبا درشت خرد می کنیم و آنها را به سیخ چوبی می زنیم .البته در ترتیب میوه ها هم دقت میکنیم که ترکیب رنگ زیبا شود .مثلا ابتدا یک برش سیب بعد یک برش کیوی و بعد یک توت فرنگی و بعد از اون یک حلقه موز و در آخر یک دانه کمپوت گیلاس . البته میتوان از میوه های دیگر مثل آناناس و….. هم استفاده کرد که سلیقه ایه .مطمئنا بچه ها دوست دارند.
++++جایی یک تزئین زیبا از میوه ها دیدم خواستم با شما هم در میان بگذارم
داخل یک گلدان تزئینی اسفنج قرار دهید ورقه های آناناس را با قالب گل-قلب وقالبهای دلخواه قالب زده به وسیله سیخ چوبی در گلدان قرار دهید به همین ترتیب از توت فرنگی-دانه های انگور درشت-کیوی پوست کنده که با چاقوی کنگره دار بردیده اید و انواع دیگر مبوه داخل گدان را پر کنید.
++++اگر روزی مهمان سرزده ای داشتید و میوه به اندازه کافی در منزل نبود تا ظرف میوه را پر کنید با حوصله هر میوه ای را که دارید پوست کنده و قاچ کنید و ان ها را با سلیقه به یک سیخ چوبی بکشید و سرو کنید . این طوری برای مهمانتان هم کلی کلاس گذاشته اید. حتی در مهمانی های شلوغی که جای کافی برای گذاشتن میز جلوی مهمان و سرو میوه به این شکل نیست هم می توانید انواع میوه را به این ترتیب آماده کرده و در یک سینی زیبا از مهمانها به صورت سرپایی پذیرایی کنید.
++++تو تابستون می تونید از  طالبی خربزه و هندوانه هرسه تا یا هر کدوم رو که در دسترس داشتید بوسیله قاشق های کوچک گرد مثل قاشق بستنی توپهای کوچک برش بزنید و توی کاسه بچینید و از مهمونا پذیرایی کنید . یا برای برداشتن گیلاس و آلبالو که اکثر اوقات دچار مشکل میشیم می تونید چند تا چند تا اونا رو از ساقه با فویل نازک بپیچید که هم قشنگ میشه و هم برداشتن اون از ظرف میوه راحته
++++يه سالاد ميوه خوشمزه : کمپوت آناناس ، گيلاس ، توت فرنگی ، مرکبات فيله شده و سس آن : آب کمپوت گيلاس يا آلبالو و خامه (البته شما  با هر ميوه و کمپوت دلخواه ميتوانيد تهيه کنيد ولی من سيب را به دليل اينکه از وقت چيدن تا سرو تغيير رنگ ميدهد و موز نرم چون شل ميشود را زياد استفاده نميکنم)
++++برای چيدن ميوه زير ظرف سرو برگ مو يا چنار يا و…. بشوريد بگذاريد شيک ميشه
من برای جشن تولد خواهرم میوه ها رو قطعه قطعه کردم توی گیلاسهای بزرگ ریختم و روشو هم بستنی وانیلی رو با ژله آماده مخلوط کرده گذاشتم کمی ببنده بعد توی قیف ریختم با شکوفه بزرگ شکوفه زدم و در کنار هر کدام یک برگ نعناع قرار دادم .
++++شما مي توانيد ميوه هاي اضافي هرفصل دريخچال رابرش نازك بزنيد وباسليقه خشك كنيد ودرفصل ديگر به صورت مخلوط ميوه خشك پذيريي كنيد .اگه دستگاه ميوه خشك كن داشته باشيد بهتره.
درمهمانيهاي بزرگ ميتوانيد برگهاي بزرگ روي ميز بچينيد وميوه هارابارعايت تركيب رنگ وسايز مدل آفتابگروني بچينيد.
من مدل پذيرايي ميوه باسيخ كباب چوبي درچندمهماني باكلاس ديدم كه ميزبان ازهنرونوآوري درپذيرايي هميشه حرف اول را ميزد براي همه جالب بود .ميهمانان ازهمه  مدل ميوه ها خوردند و چيزي هم اصراف نكرد.
++++من میوه های تابستانی مثل گیلاس و ..را توی ظروف تک نفره میریزم مثل گیلاس یا کاسه های کوچک و فانتزی و میوه های دیگه را توی ظرف بزرگ که ترجیحا کاسه ای نباشه میچینم و این گیلاسها را دور اون میچینم.انبه وطالبی و هندوانه را هم جدا جدا پوره میکنم ومیذارم توی فریزر و با اسکوپ باز هم توی ظروف تک نفره میچینم.انا هم ازمیوه هایی است که قاچ میکنم و توی ظرف میذارم چون بعضی ها مثل همسرم انار دانه شده را نمیخورند!!
++++من گاهی از هویجهای ریزو ترد هم در ظرف میوه استفاده میکنم یا ساقه های وسط کرفس که هم خیلی خوشرنگن هم خیلی ترد و خوشمزه.هم برای تزیین ظرف میوه خوبه هم برای تنوع و تشویق دیگران به خوردن میوه وسبزیجات.برگهای بزرگ کاهو را هم زیر میوه هایی مثل هندوانه استفاده میکنم که ترکیب رنگی قشنگی به وجود میاره.

……………………………

خواص درمانی خربزه
1- خربزه دارای ویتامینA است، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد.
2- خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ كلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمك و فلفل كمتر خورده شود.
3- خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
4- خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
5- اگر گوشت خربزه را له كنید و به صورت مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد كرد.
6- تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تب های شدید مفید است.
7- خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود.
8- مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.
9- مغز تخم خربزه ی بو داده دارای خاصیت ادرار آور، نرم كنندهو افزایش دهنده میل جنسی است.
10- خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و كم خونی مفید است.
11- خربزه، رنگ چهره را روشن می كند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.
13- خربزه به هضم غذا كمك می كند و رودل را برطرف می نماید.
14- خوردن 8 گرم دم كرده ی پوست خشك شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می كند.

احتیاط لازم در مصرف خربزه
1- مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود، در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد می نماید.
2- باید خربزه را بعد از غذا مصرف نمود، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده می كند.
3- خوردن خربزه كال در كسانی كه معده ضعیف دارند، تولید اسهال می كند. همچنین خلط را می افزاید و برای سینه درد و سرماخوردگی مضر است.

++++

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 1 = 1

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>