طرز تهیه انواع سینی مزه

(طرز تهیه انواع سینی مزه) [طرز تهیه انواع سینی مزه]

طرز تهیه انواع سینی مزه طرز تهیه غذا – طرز تهیه کباب کوبیده مرغ جدیدترین مطالب – وبسایت تخصصی بانوی همشهری آنلاین آشنایی با روش تهیه آموزش آشپزی-بستنی طرز تهیه ی رولت زردآلو و پرتقال بانوی ایرانی – طرز تهیه ساندویچ قارچ آموزش آشپزی – رولت گوشت

(طرز تهیه انواع سینی مزه)

»طرز تهیه انواع سینی مزه…

مواد لازم
براي تهيه 30 عدد كاناپه

نان تست                                                15 عدد
پنير تست ( ورقه اي )                                   5 ورق
كالباس                                 5 ورق ( با طعم دلخواه )
پنير صبحانه                                           100 گرم
سبزي خوردن                                          100 گرم
مغز گردو                                               70 گرم
گوشت مرغ پخته                                       100 گرم
پيازچه خرد شده                                         1 استكان
مخلوط مايونز و خامه                                به مقدار لازم
نمك و فلفل                                          به مقدار لازم
زيتون ، گوجه گيلاسي ، تربچه           به دلخواه ( براي تزئين )

طرز تهيه :
نان هاي تست را به صورت مثلثي برش بزنيد و كنار بگذاريد. (هر برش نان را به دو قسمت تقسيم كنيد) 30 عدد نان مثلثي ( كاناپه ) در اختيارتان قرار ميگيرد . كاناپه ها را به سه دسته 10 عدد تقسيم كنيد . { در اين قسمت سه مدل كاناپه را با سه طعم مختلف تهيه خواهيم كرد } براي هر قسمت 10 عدد از كاناپه ها را استفاده كنيد .

1 )
ورقه هاي كالباس را – كه بهتر است به ارتفاع يك سانتيمتر برش خورده باشند – روي كاناپه ها قرار دهيد و به اندازه هر كاناپه برش بزنيد و قسمتهاي اضافه آن را بچينيد و كنار بگذاريد . پنير تست را نيز مثل نان تست به صورت مثلثي برش بزنيد و روي هركدام از كاناپه ها يك برش پنير تست قرار دهيد . ( ميتوانيد براي زيبا تر شدن ظاهر كار ، پنير را برعكس جهت نان و كالباس روي كاناپه قرار دهيد )
2 )
سبزي خوردن را بعد از پاك كردن و شستن داخل آبكش بگذاريد تا آب آن چيده شود . بعد ساطوري كنيد و همراه مغز گردو ريز خرد شده و پنير صبحانه ريز خرد شده ، كاملا مخلوط كنيد . به اندازه از مخلوط روي سطح كاناپه بماليد كه به ارتفاع يك سانتيمتر سطح كاناپه را پوشش دهد . و روي مخلوط را كاملا صاف كنيد .
3 )
گوشت مرغ پخته را چرخ كنيد . مخلوط سس مايونز و خامه را همراه با پيازچه ، مرغ چرخ شده و نمك و فلفل در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا سس يكدستي حاصل شود . از سس آماده روي 10 عدد كاناپه باقيمانده بريزيد ( به ارتفاع يك سانتيمتر ) و با پشت قاشق مخلوط را كاملا صاف كنيد . روي كاناپه ها را به دلخواه با زيتون، گوجه گيلاسي و تربچه حلقه شده يا انواع ديگر سبزيجات تزئين كنيد و در ظرف مورد نظر بچينيد و داخل يخچال قرار دهيد . بهتر است حداقل يك ساعت قبل از سرو، سيني كاناپه را داخل يخچال نگهداري كنيد .
نكته :
كاناپه نوعي اردور است كه روي برش هاي انواع نان تهيه ميشود . و به صورت سرد يا گرم و با تنوع بسيار زياد قابل تهيه است . بهتر است براي تهيه انواع كاناپه از نان تست تازه استفاده كنيد تا هنگام برش دادن نان، خرد نشوند. پيشنهاد ميكنم از كالباس خشك يا بلغاري براي تهيه انواع اردور استفاده كنيد كه بافت ضخيم تري دارند . دقت داشته باشيد هنگامي كه چند نوع كاناپه تهيه ميكنيد، ارتفاع كاناپه ها با هم يكي باشد تا ظاهر كار زيبا تر به نظر برسد .  در صورتيكه طعم پنير تست خام را دوست نداريد ميتوانيد بعد از آماده شدن كاناپه هاي حاوي پنير، آنها را به مدت 5 دقيقه داخل فر داغ با دماي 200 درجه قرار دهيد تا پنير كمي ذوب شود . و يا با استفاده از دكمه پخت تركيبي + گريل ، آنها را با حداكثر قدرت به مدت 3 دقيقه داخل ماكروفر قرار دهيد .

1 دیدگاه در “طرز تهیه انواع سینی مزه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 4 = 10

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>