تزیین باقالی پلو

(تزیین باقالی پلو) [تزیین باقالی پلو]

طرز تهیه تزئین باقالی پلو ماهیچه طرز تهیه انواع پلو باقالی پلو – wwwIRANIR طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه ایران درجه یک – طرز تهیه ی Baghali Polo آشنایی با انواع پلوها – wwwIRANIR طرز تهیه باقالی پلو با گوشت باقلا پلو با گوشت

(تزیین باقالی پلو)

»تزیین باقالی پلو…

آموزش سنتی باقلا پلو با ماهیچه
مواد لازم:
برنج ایرانی=۱۰۰۰گرم
ماهیچه گوسفندی=۵۰۰ گرم
شوید خشک=۳۰۰ گرم
بقیه در ادامه مطلب….
باقلا سبز ایرانی=۴۰۰ گرم
پیاز سرخ شده=(متوسط)یک عدد
زعفران=یک قاشق چای خوری
روغن هسته انگور(روغن مایع)=یک فنجان
نمک و فلفل= به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

…………………………………

 باقالي پلو  با گوشت
مواد لازم :
برنج
باقالي
شويد
ران گوسفند  ( يا ـ ماهيچه يا ـ مرغ )
زعفران سائيده
نمك
كرفس
پياز
هويج

مراحل تهيه:
1-  گوشت را به قطعات درشت برش داده و با شاخه كرفس و هويج و پياز آب پز  مي كنــيد ودر انتهاي پخت نمك را اضافه مي نمائيد طوري كه بعد از پخت نصف ليوان آب با قالي مانده باشد .
2-  البته در مورد ماهيچه مي توان آن را برش نداد  و آبپز نمائيد ودرسته در لابه لاي برنج قراردهيد .
گوشت مرغ را باشاخه اي كرفس و هويج آبپز نمائيد كه بعد از پخت نصف ليوان  آب داشته
باشد.
3-    شويد را كاملأ خرد مي كنيد بهتر است هميشه از شويـــد تازه استفاده گـردد چون شويد خشك طعم باقالي پلو را عوض مي كند .
در صورتي كه شويد تازه در فريزر نگهداري مي شود سعي شود موقع دم كردن برنج از فريزر خـارج كـرده و با فشار دست آن را به صورت پودر در آورده و لابه لاي برنـج بپاشيد .
4-    اگر باقالي دير پز و رنگ آن زرد باشد در ديگي كه بناست برنج ريخته شود اول باقالي را ريخته پس از دو سه جوش برنج را به آن اضافه مي كنيد ولي اگر باقالي زود پز است با برنــج در ديگ ريخته شود .
5-    برنج و باقالي را در ديگ ريخته تا اينكه باقالي و برنج مغز پخت شود ودر آبكش بريزيد .
6-    اگر بخواهيد كه رنگ باقالي پلو كمي سبز رنگ باشد قبل از اينكه برنج را به آبكش بريزيد . كمي شويد را داخل آب برنج ريخته و سپس برنج را آبكش مي كنيد  .
7-    ته  ديگ كمي  روغن  بريزيد و مقداري  از مخلوط برنج  و باقالي  را در ديگ  ريخته  و  سپس  شويد را  بر روي آن بپاشيد اين  عمل  را تكرار كنيد تا اينكه  برنج  و باقالي و شويد تمام شود و بگذاريد كه  برنج  دم  بكشد.
8-  زعفران سائيده شده را با كمي آب گرم مخلوط و حل نمائيد.
9 – يك يا دو كفگير از برنج را برداشته و با زعفران آبكرده مخلوط كنيد .
10- برنج را در ديس ريخته و لابه لاي آن گوشت را قرار دهيد و سپس براي تزئين از برنج زعفراني استفاده كنيد .

………….

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− 4 = 5

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>