ادویه پاپریکا چیست؟

(ادویه پاپریکا چیست؟) [ادویه پاپریکا چیست؟]

تفاوت فلفل قرمز و سیاه در چیست؟ زن روز این 7 ادویه را دریابید تک بانو » خورشت و آبگوشت این ادویه ها را به خاطر بسپارید فرمول ارد سوخاری پارسه گرد پودر سوخاری پنیر پارمژان آفتاب – فلفل تند مغذی تر است یا شیرین؟ فلفل قرمز بهتر است یا فلفل سیاه؟

(ادویه پاپریکا چیست؟)

»ادویه پاپریکا چیست؟…

پاپریکا ادویه ای بسیار خوش طعم می باشد . برای تهیه این ادویه چند فلفل دلمه ای قرمز را شسته و تخم آن را می گیریم . سپس چند روز در آفتاب می گذاریم تا خشک شود . بعد آن را آسیاب می نماییم . ادویه پاپریکای شما آماده است .

گرد پایریکا نوعی ادویه است که در اغلب غذا های مجارستانی و اروپای شرقی بکار می رود عطر و رنگ قرمزی دارد .
بسیار مشابه فلفل دلمه ایی است اما عطر قوی تری دارد و بر خلاف ظاهر غلط اندازش طعم تندی نیز ندارد این گرد را می توان جایگزین رب گوجه نمود خاصه برای کسانی که به ان حساسیت دارند.

آیا پاپریکا همان آویشن است؟
پاپریکا از خانواده فلفل های غیر تند هست که اصل پاپریکا همون فلفل دلمه ای هست
نه پاپریکا از خانواده فلفل هاست ولی آویشن بک گیاه کوهی است که بسیار خواص دارویی دارد

خواص فلفل دلمه ای(پاپریکا)
پاپریکا یکی از انواع پر استفاده فلفل در سراسر دنیا میباشد این نوع فلفل در رنگهای سبز،زرد و قرمز وجود دارد.پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C ,بتاکاروتین و بیوفلاونیدن(یکی از انواع آنتی اکسیدان) میباشد فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند.فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست(بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدان ها محسوب میشود همانطور که قبلاً گفته شد از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.

1 دیدگاه در “ادویه پاپریکا چیست؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 × = 56

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>